fredag 30 juli 2010

I onsdagskväll...

... såg himlen så här vacker ut!!





*

Enda försöket

Hittade en fin blomma i Lillebrors trädgård för ett tag sedan. Men just när jag fick fram kameran för att fota lite så kom regnet... Ett kort blev det, och tursamt nog blev det bra - för när jag kom dit någon dag sedan var blommorna vissna. 



*

tisdag 27 juli 2010

måndag 26 juli 2010

Fotbollslik...

Nyss hemkommen från en underbar fotbollsmatch mellan ÖSK och Elfsborg som ÖSK vann med 3-0... =) Kan ju minst sagt påstå att jag är nöjd!

Dagens foto får därför bli bilden på Mormors härligt runda glasvas...



*

söndag 25 juli 2010

Lite mer färg idag...

Stannade till vid Björkängs Havsbad på väg hem från vår minisemester förra helgen. Där kan man ägna sig åt kitesurf - något vi INTE gjorde, men jag passade på att ta några foton på de färgglada drakarna/seglen (eller vad det kan heta...) mot den härliga himlen.







*

onsdag 21 juli 2010

Som en tavla...

Fick en kommentar om att fotot i föregående inlägg såg ut som en målad tavla... Kan hålla med om det, men jag tycker nog att detta foto ser ännu mer målat ut.



*

tisdag 20 juli 2010

Minisemester

Har haft en liten minisemester i helgen. Det blev en tur till Olofsbo Camping utanför Falkenberg, via Ullared... =)

Kameran var självklart med, och jag och S tillbringade lördagskvällen på stranden. En hel del foton blev det, och många av dem kommer dyka upp här i bloggen inom den närmsta tiden...



*

onsdag 14 juli 2010

Den turkosa dörren...

Fotot i föregående inlägg är taget i trädgården vid min Mormors hus. Jag fotograferade alla fina blommor och upptäckte helt plötsligt att det fanns en turkos dörr i bakgrunden på ett av fotografierna jag just tagit. Så jag vinklade bara kameran lite... =)



*

fredag 9 juli 2010

Som i en blomsteraffär

Blir lite imponerad när man i rabatter hittar blommor som ser ut att komma direkt från en florist! Tänk om man hade en egen trädgård med rabatter - vad mycket fint som skulle växa där... =)





*

fredag 2 juli 2010

"Vad sysslar du med??"

...ser denna and ut att tänka! =)
Något jag har full förståelse för, eftersom jag fotograferade en hel del den dagen...



*