torsdag 27 januari 2011

Konst x 2

*



Den översta bilden är från statyn Var finns konstverket av Marc Broos som står på Kvarntorpshögen. Den undre bilden är ju också konst - på en person i min närhet.

onsdag 26 januari 2011

Inte som de andra...

Passerade Svartån i Örebro för några veckor sedan och fick syn på albino-anden. Eftersom kameran (tursamt nog) var med blev det några foton...










måndag 24 januari 2011

Julkulor

Idag är det en månad sedan julafton, och det är väl mer än en vecka sedan som jag plockade undan alla julsaker. Tog några foton på julkulorna när de låg och väntade på att bli nedplockade i sina kartonger. Den svarta julkulan i bild två kommer dock inte från min gran - men jag tycker den är ganska passande. Det är lite så man känner när julstressen blir för mycket... 


*

söndag 23 januari 2011

Dalahästar...

*



En av lyktstolparna i Grängesberg, samt en av de stora dalahästarna som finns i Ludvika.
*

fredag 14 januari 2011

På väg... II

Testade de olika inställningarna på kameran... Så här kan det också se ut!








*

torsdag 13 januari 2011

tisdag 11 januari 2011

Har pulsat i snö idag...

När jag gick hem till mina föräldrar idag tog jag med mig kameran i förhoppning om att få se rådjuren som även denna vinter springer runt i trädgårdarna i deras villaområde. Och jag hade tur; Mamma fick syn på ett av dem en bit upp i den lilla skogsdunge de har bakom huset - så jag tog kameran och gav mig ut i snön.

Det visade sig att det inte bara var ett rådjur, utan tre. Och tyvärr skrämde jag dem nog när jag kom pulsande i snön som på vissa ställen nådde mig till knäna... Men jag hann ta några foton innan de försvann. 








Kanske inte de bästa bilderna direkt... Hoppas komma närmare nästa gång!!
*